Vernal

Design of the 170 sq.m. apartment is developed as an alternative living space for the family of four. The house is located near the city park zone, and it is the green surroundings that mainly influences the history of the interior appearance creation. Almost all the rooms face the picturesque green woodland framing the surrounding area. The living room with the kitchen has exit to the inner gated court where one can spend time on sunny days in fresh air in the shade of the leaves. General color balance of the interior appearance is based on the delicate play of the light natural shades and wood texture. The fireplace becomes the center of the place for communication. Here you can spend time talking with guests or enjoying interesting books while lounging on the sofa.

 

Location: Minsk, Belarus
–°ategory: Interior design
Year: 2018
Total area: 170 sq.m.
Photography: Andrey Dubinin

64_64